maanantai 1. helmikuuta 2010

Koukussa

Tulin ostaneeksi jokin aika sitten paksua villalankaa - tiedättehän, sellaista jota neulotaan tai virkataan numero kahdeksan tai kymmenen puikoilla tai koukulla. Kävin ensin neuleohjeita läpi ja löysin sopivalta tuntuvan villatakin ohjeen.

Aika pian oivalsin, että jos tuosta ostamastani langasta aion takin tehdä, se tulee painamaan varmasti melkein puolitoista kiloa ja tuntumaan yhtä paksulta kuin tukeva olohuoneen matto. Ei siis kovin käytännöllinen, saati että sitä voisi kuvitellakaan normaalissa sisätiloissa käyttävänsä hikoilematta. Niinpä ei auttanut muu kuin purkaa jo aloitettu tekele ja etsiä jotain vaihtoehtoista tilalle.

Aika pian sen jälkeen jäin koukkuun. Löysin hartiaviitan virkkausohjeen ja se alkaa olla viimeisiä kerroksia vaille valmis. En ollut virkannut aikoihin, joten varmaankin siksi virkkaaminen on tuntunut mukavalta vaihtelulta neulomiseen verrattuna. Kun malli on tarpeeksi yksinkertainen, jää aikaa samalla miettiä myös muita asioita, saada ajatuksensa taas järjestykseen ja rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...