sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Matkakuumetta

Olemme lähdössä maaliskuun alussa pariksi viikoksi Lähi-itään, joten matkakuumetta alkaa olla ilmassa. Reissu on ensimmäinen matkani muslimimaahan islamiin palaamiseni jälkeen ja samalla kertaa ensimmäinen matka pienen lapsen kanssa, joten uskon, että uusia kokemuksia on luvassa. Toivottavasti pääosin myönteisiä sellaisia.

Johtuen hyvin vaihtelevista mahdollisuuksistani päästä internetiin matkan aikana blogini päivitys jää seuraavan kahden viikon aikana vähemmälle. Jos Jumala suo, palaan kuitenkin takaisin eman vahvistuneena, runsaasti islamilaista kirjallisuutta mukanani sekä mieli virkistyneenä ja täynnä uusia juttuideoita. Nyt kuitenkin on aika vielä pakata ja yrittää muistaa ottaa ainakin tärkeimmät mukaan. Jäämme Herran haltuun.

2 kommenttia:

  1. Älä unohda ottaa lapselle mukaan vahvasuojaista aurinko voidetta ja kuume- ja ripulilääkettä.

    VastaaPoista
  2. Salam Azahra,

    kiitos muistutuksesta. Supot tulivatkin tarpeeseen hampaiden puhkeamisen takia. Lääkkeitä täällä on saatavissa paikallisestikin, mutta antibioottien määrääminen melkein vaivaan kuin vaivaan hieman arveluttaa. Lienevätkö aina ihan tarpeeseen..

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...