lauantai 13. maaliskuuta 2010

Väliaikatietoja

Olemme edelleen matkoilla ja tähän saakka kaikki on sujunut onneksi hienosti suunnitelmien mukaan, siitä Jumalalle kiitos. Olemme pysyneet terveinä hyvissä voimissa ja nauttineet lämpimistä päivistä, joita täällä jo tähän vuodenaikaan riittää. Pitänee varastoida aurinkoa varastoon Suomeen paluuta ajatellen.

Olen myös saanut käsiini ison pinon islamia käsittelevää kirjallisuutta, kuten ennen matkaa toivoin. Niistä riittää lukemista moneksi toviksi ja ennen kaikkea kaiken sen tiedon omaksuminen vie oman aikansa. Olen ajatellut parhaaksi menetelmäksi itseni ja muiden kannalta, että kirjoitan tänne blogiin katkelmia ja ajatuksia lukemastani kirjallisuudesta. Käsittelemäni aihepiiri tulee olemaan aika laidasta laitaan: tällä hetkellä olen lukenut onnellisen elämän saavuttamisesta, Paratiisista ja Helvetistä ja sunnasta. Toivottavasti löydän mahdollisuuden kirjoittamiseen lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...