keskiviikko 11. elokuuta 2010

Siunattua Ramadania!

Nyt se on sitten täällä, Ramadan-kuu. Eilen illalla varmistuneen tiedon mukaan Ramadanin ensimmäinen päivä on tänään. Tunnelmani olivat kieltämättä jännittyneet tänä aamuna, kun luin seuraamieni blogien Ramadan-tervehdyksiä, ja siitä sain idean kirjoittaa lyhyesti aiheesta myös tänne. Sydän tuntuu pamppailevan rinnassa edelleen, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun itse paastoan parhaani mukaan ja yritän omistaa kuukauden Jumalan ja islamilaisten asioiden mietiskelylle. Tästä syystä blogini saattaa päivittyä harvemmin kuin normaalisti: esimerkiksi kirjoja luen todennäköisesti vähemmän ja keskityn muunlaiseen tekemiseen. Islamiin liittyviä kirjoituksia saatan kirjoittaa, mikäli sellaisia tulee mieleeni.

Siunatkoon Jumala tämän  kuukauden ja hyväksyköön paastomme ja rukouksemme. Antakoon Hän meille voimia ja sitkeyttä kestää paaston rasitukset ja houkutukset ja auttakoon näin muistamaan niitä, joilla menee huonommin kuin itsellämme. Opastakoon Hän meidät kärsivällisyyden ja armollisuuden tielle ja avatkoon sydämemme totuudelle. Ameen.

1 kommentti:

  1. Salam aleikum, kirjoitan vielä tännekin sinulle. :D On kiva kuulla että odotat Ramadania noin innolla ja paljon siunauksia siis sinulle.

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...