sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Arjen onnea on...


Lähde: http://www.1000/
gooddeeds.com
~ ystävät ja perheenjäsenet: usein pidämme heitä itsestään selvyytenä, kunnes jotakin odottamatonta tapahtuu. Hyvät ystävät ja perheenjäsenet ovat usein kultaakin arvokkaampia.
~ kirje ystävältä: mikä ilahduttava tunne, kun saa postia ystävältä, josta ei ole kuullut aikoihin. Nykyään kirjeiden harvinaistuttua myös sähköposti tai kortti kauempana asuvalta ystävältä käyvät mainiosti.
~ nukkuva tai hymyilevä lapsi: mikä olisi hellyyttävämpää ja sydämen sulattavampaa kuin nähdä pienen lapsen hymyilevän koko kasvoillaan tai nukkuvan viattoman rauhallista unta?
~ luonto: luonto jatkuvasti muuttuvine elementteineen on jatkuva inspiraation lähde. Olemme suomalaisina onnekkaita mutkattoman luontosuhteemme vuoksi.
~ uuden asian oppiminen tai ymmärtäminen: kun on jotain asiaa pohtinut mielessään kauemman aikaa, tuntuu uskomattoman hienolta, jos siihen löytää ratkaisun. Ja mikä olisi hienompaa kuin nähdä lapsen ilo hänen oppiessaan tai oivaltaessaan jonkin uuden asian?
~ käsillä tekeminen: itse tehden mahdollisuudet ovat rajattomat niin kankaalla, paperilla kuin vaikkapa puusta veistäen.
~ kirjallisuus: taitavasti kirjoitettu kirjallisuus on kuin ystävä: se lohduttaa, on luotettava ja tarjoaa seuraa yksinäisinä hetkinä

1 kommentti:

  1. Salaam sisko,
    arjen onnea todellakin! Täytyisi vain aina muistaa olla kiitollinen tästä kaikesta, mitä Jumala on meille antanut tässä maailmassa. :)

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...