sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Stylish Blogger-palkinto

Kiitos indonesialaisen muslimasiskon Mustika Sari Sayutin, olen saanut ensimmäisen kerran palkinnon blogistani. Kiitos sisko palkinnosta, olin siitä suoraan sanottuna todella yllättynyt! En ole pitänyt itseäni tai blogiani erityisen tyylikkäänä, joten on tietysti hienoa, että saa tällaisen tunnustuksen.

Viime viikot ovat olleet blogini osalta tavallista hiljaisempia; olen ehtinyt lukemaan kirjoja jonkin verran aikaisempaa vähemmän. Lisäksi ajatukset ja ajankäyttö ovat pyörineet jonkin verran muiden asioiden parissa enkä ole ehtinyt miettiä sopivia kirjoituksenaiheita kovinkaan paljon. En ole toki unohtanut blogin pitämistä: se on minulle edelleen tärkeä paikka ajatusten pukemiseen sanoiksi, toisinaan todellinen henkireikä. Rakastan kirjoittamista, joten toivottavasti saan pitää blogiani vielä pitkän aikaa, jos Jumala niin suo. Joka tapauksessa palkinnon ssaaminen ilahdutti minua todella paljon ja rohkaisee jatkamaan valitsemallani linjalla.

Jokaista Stylish Blogger-palkinnon saanutta koskevat seuraavat säännöt:

1. Kiitä ja lähetä takaisin linkki henkilölle, joka myönsi sinulle palkinnon.
2. Jaa seitsemän asiaa itsestäsi.
3. Palkitse 15 lähiaikoina löytynyttä mahtavaa blogin pitäjää.
4. Ota yhteyttä edellä mainittuihin blogin pitäjiin kertoaksesi heille palkinnosta.

Olen aikaisemmin kertonut joitakin asioita itsestäni kirjoituksessani Kymmenen paljastusta minusta. Kyseisessä kirjoituksessa on kuitenkin vain muutamia asioita, joten tässä seitsemän lisää:

1. Suomalaiset ovat perinteisesti kahvinjuojia, mutta itse en ole koskaan oppinut juomaan kahvia. En myöskään juo teetä kuin poikkeustapauksissa. Pidän kyllä teestä, mutta en vain tule juoneeksi sitä.
2. Uusin lempivärini on (tumman)ruskea. Olen pitänyt siitä jo jonkin aikaa, vaikka aikaisemmin se näytti minusta vähän tunkkaiselta ja synkältä. Pidän ylipäätään luonnonläheisistä väreistä.
3. Olen sohvapuutarhuri. Pidän periaatteessa puutarhanhoidosta, mutta toteutan tätä kiinnostuksenkohdetta lähinnä vain puutarhakirjojen kautta.
4. Pidän melko minimaalisesta tyylistä. Pyrin pääsemään eroon ylimääräisistä tavaroista ja pitämään ylipäätään kodin mahdollisimman yksinkertaisena.
5. En ole koskaan käyttänyt Facebookia tai Twitteriä. Minulla ei ole mitään niitä vastaan, mutta en itse halua olla kaiken aikaa kaikkien tavoitettavissa.
6. Olen tietotekniikan ja elektroniikan suhteen aika avuton. Käytän muutamia minulle tärkeitä laitteita, mutta muuten en ole innostunut viimeisimmistä teknisistä laitteista.
7. Minulla on ajokortti, mutta pidän paljon enemmän istumisesta auton takapenkillä kuin kuljettajan paikalla.

En ole aikaisemmin antanut kenellekään blogin pitäjälle palkintoa, koska sellaista mahdollisuutta ei ole tullut ennen kohdalle. Nyt olen käynyt läpi joitakin hiljattain (tai vähän aikaisemminkin) löytämiäni blogeja ja päädyin seuraaviin. Olkaa hyvä mahtavat siskot! Palkinnon saavat: Kirkon penkiltä moskeijan lattialle, Becoming a Muslimah, Inspired Author, Reviving the Sunnah, Seeking Jannah, Forever Fatimah, With A Saudi Accent, Walking Through, Muslimah Voices, The Lotus Journal, Before Sunrise, Hijabulous, Hijabi Barbie, Iridescent Musings ja Welcome to rialive.

6 kommenttia:

 1. Assalamu alaikum Nadia!

  Kiitos, sis! I just moved into my new 'home' and got awarded with this stylish award :)

  Some things get funny when translated by Google. For example:

  6. I'm IT and electronics respect the time helpless :D

  VastaaPoista
 2. Asalamu Alaikum Sister…Thank you Nadia…I am happy to accept this award and hope in the future my blog will continue to be an inspiration.

  VastaaPoista
 3. Wa aleikum salam nadia and Cassandra,
  well I know that Google Translator isn't the best possible but at the moment I don't know a better one. I have also used it sometimes and there are always some mistakes. Hopefully you still you understood what I meant, insha Allah :).

  VastaaPoista
 4. Salam nadia :)
  alhamdulillah if you are happy with the award..
  keep blogging if you love writing! :)
  it's good to see people who love to read like you, sis :)

  mustika

  VastaaPoista
 5. salamunalaikum!

  congrats 4 da award!!!

  Im seeing converts blogs these days mashallah!

  May Allah keep u steadfast upon this true path and make ur life affairs easy for you.

  VastaaPoista
 6. Wa aleikum salam Hamid,
  thank you for your comment and ameen to your prayer. I am also happy to see and read more and more Muslim converts' blogs nowadays, Masha Allah.

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...