keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Liebster Blog-palkinto


Olen saanut ilon ja kunnian vastaanottaa Liebster Blog-palkinnon How To Deal-blogin pitäjältä ja yhdeltä blogini seuraajista, Zarina Hassemilta. Lämpimät kiitokset palkinnon myöntämisestä Zarina! Olen otettu, sillä palkittujen blogien joukosta minun oli ainoa suomenkielinen ja vain täten levittää palkintoa myös suomalaisten(kin) bloggaagien keskuuteen. Liebster Blog-palkinnon ideana on tehdä tunnetummaksi blogeja, joilla on alla 200 seuraajaa. (Suomen kontekstissa alle 100 seuraajaa olisi mielestäni ehkä sopivampi raja.)

Liebster Blog-palkintoon kuuluu seuraavat säännöt:

1. Osoita kiitollisuutesi palkinnon myöntänyttä blogin pitäjää kohtaan laittamalla linkki hänen blogiinsa.
2. Valitse viisi sopivaa blogia saamaan Liebster Blog-palkinto ja ilmoita ko. blogien pitäjille palkinnosta jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Laita kuva palkinnosta blogiisi.
4. Nauti blogimaailman kannustavimpien bloggaagien tuesta.
5. Viimeiseksi, pidä hauskaa ja levitä hyvää sanomaa eteenpäin.

Koska olen jo täyttänyt muut kohdat, laitan tähän vielä listan blogeista, jotka mielestäni ansaitsevat enemmän huomiota ja, jos Jumala suo, saavat osan siitä tämän palkinnon myötä. Palkinnon saajiksi olisi voinut valita monia muitakin - valinta oli aika vaikea, mutta yritin valita sellaisia, jotka ovat aikaisemmin jääneet vähemmälle huomiolle.

Forever Fatimah
The Forenoon
Vanilla ice cream floats
Maitolasi
Maaginen arkki

5 kommenttia:

 1. Salam ja kiitos kivasta maininnasta :) Minulle koko blogimaailma on aivan uusi asia joten on hyvä kun on huomioonottavia bloggaajia niin kuin sinä!

  VastaaPoista
 2. Assalaamu aleikum

  Onnittelut blogipalkinnosta! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa mutta en ole tainnut aiemmin kommentoida. Blogiasi on todella miellyttävä lukea, mielenkiintoisia aiheita, ulkoasu on rauhallinen ja selkeä, mashaAllah. Kiitos tästä kivasta blogista ja kaikkea hyvää!

  Viivi

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, ihanaa saada tuollaista palautetta, Viivi! Sanasi lämmittävät mieltäni. Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja toivottavasti löydät mielenkiintoista luettavaa blogistani jatkossakin, insha Allah.
  - Nadia (jostakin syystä omalla tunnuksellani kommentoiminen ei onnistu edelleenkään :()

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös sinulle Eveliina kommentistasi! Halusin eilen ilmoittaa suoraan blogiisi palkinnosta, mutta olit ilmeisesti estänyt anonyymit kommentit enkä pääse juuri nyt kommentoimaan omilla tunnuksilla, joten ei onnistunut sitä kautta. Onneksi huomasit katsoa palkinnosta täällä :).
  -Nadia

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...