tiistai 17. tammikuuta 2012

Häiriötiedote ja vastauksia kommentteihin

Jostain syystä en pääse vastaamaan saamiini kommentteihin ja tämä häiriö on esiintynyt nyt muutaman päivän ajan. Siksi haluan toivottaa näin uuden tekstin muodossa Rayanin tervetulleeksi seuraamaan blogiani ja kiitän samalla siitä, että hän tiesi kuka edellisessä viestissä siteeramani ajatuksen takana on ollut. Tuntuu hienolta, että voimme jakaa tietämystämme ja ajatuksiamme.

Kiitos myös Esmelle aikaisemmasta kommentista liittyen ostoshulluuteen. Lohdullista kuulla, että ajatuksemme ovat niin samoilla linjoilla. Jos Jumala suo, markkinavoimat korvautuvat vielä jonakin päivänä henkisemmillä arvoilla.

Lämpimät kiitokset myös muille aikaisemmin kommentoineille. Luen ajatuksianne mielenkiinnolla ja olen otettu siitä, että blogini on löytänyt lukijoita kenties omalaatuisesta ajattelutavastani huolimatta. Nykyisen kommentointihäiriön kesto on vielä tuntematon, mutta toivottavasti tilanne palaa ennalleen lähiaikoina, jos Jumala suo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...