perjantai 11. toukokuuta 2012

Pieniä ilonaiheita

Ihastuin jo aikaisemmin HijabNow-internetkaupan tarjontaan. Useimmille musliminaisille kauppa lienee tuttu ainakin niin, että on siitä kuullut jonkun tutun, keskustelupalstan tai muun vastaavan lähteen kautta. Itsekin tutustuin tähän kauppaan muistaakseni juuri jonkin toisen sivuston kautta ja tilasin ensimmäisellä kerralla muutaman huivin. Hintataso on kohdallaan, tuotteet laaudukkaita ja toimitus luotettava ja nopea. Niinpä useiden kuukauden tauon jälkeen kävin eilen jälleen ihastelemassa sivustolle tulleita uutuuksia ja löysin lupaavannäköisiä alushuiveja. Siinäpä sopiva äitienpäivälahja itselleni.

Internetistä löytyy jo lupaavasti kasvava määrä musliminaisille suunnattuja kauppoja, myös suomalaisia. Mielellään tällaisia kauppoja tukee, varsinkin jos valikoima on sellainen, että omaan tyyliin sopivia vaatteita ja asusteita löytyy. Jotkut tuotteet kun tuppaavat olemaan omaan tyyliini liian räikeitä, mutta kaikki eivät halua pukeutua saman muotin mukaan, joten laaja valikoima on paikallaan. Pieniä ovat äidin ilot, kun tekee tällaisia löytöjä! Jään odottelemaan pakettia saapuvaksi lähipäivinä, jotta pääsen kokeilemaan uusia huivejani.

2 kommenttia:

  1. As selam aleikum

    Tuosta tulikin mieleeni että minkä hintaiset postituskulut ovat kun tuolta tilaa?

    VastaaPoista
  2. Wa alaykum salam M.K,
    postikulut olivat 5,40€/paketti ja lähetys tulee muovisessa postituspussissa eli ohuen lähetyksen voi saada jopa suoraan omaan postiluukkuun (itse hain abaya- ja huivilähetyksen tosin postista, se ei mahtunut luukusta sisään).

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...