lauantai 14. helmikuuta 2015

Seuraavan kerran, kun mietit, oletko onnellinen... Lopeta!

Soita sen sijaan ystävälle, johon et ole ollut pitkään aikaan yhteydessä. Käy paikassa, jossa olet aina halunnut käydä. Hymyile vastaantulijoille. Halaa puolituttua. Elvytä nuoruuden harrastus, joka jostain syystä jäi. Aloita uusi, jota olet aina halunnut kokeilla. Kävele töihin sitä kivempaa reittiä. Seisahdu ja nauti auringosta. Testaa uutta reseptiä. Keksi uusi jälkiruoka. Kuuntele musiikkia, joka saa sinut laulamaan mukana. Tanssi lasten kanssa. Naura vaikkei naurata. Kävele paljain jaloin nurmella. Mielikuvaharjoittele kellumista. Ota nokkaunet. Kata juhla-astiasto arkeen. Telttaile olohuoneessa. Vietä joulua keskikesällä. Yllätä ystäväsi lahjalla. Silitä kissaa. Matki kuikkaa. Rakenna siilille talvikoti. Leivo. Istuta puu. tee hyvä työ tuntemattomalle. Keksi unelma. Keksi suurempi. Toteuta se.

Onnellisuus ei odota tuola jossain. Se ei ole päämäärä eikä pysyvä olotila. Se ei ole paksu pankkitili eikä tiukka sixpack. Onnellisuus asuu arjessa, pienissä teoissa ja ohikiitävissä hetkissä. Onnellisuus on tässä ja nyt. Jos niin päätät.

Tämä, hyvä ystävä, ei ole manifesti.
Tämä on lupaus.

- Voi hyvin -lehden mainos eräässä aikakauslehdessä.
Luin tämän niin sopivaan saumaan, että tunsin pakkoa kopioida sen tänne inspiroimaan myös muita paremman lauantain (tai minkä tahansa muun päivän) viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan tekstejäni. Blogini on kommenttiystävällinen - varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka loukkaavat minua tai islamin uskoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...